Veilig betalen met...

Online verkopen van medicijnen

Het bestellen van medicijnen via internet is de laatste jaren flink toegenomen. Veel van de medicijnen die online worden aangeboden zijn nep. Om te voorkomen dat de gezondheid van burgers in gevaar wordt gebracht, is het belangrijk medicijnen bij een legaal online verkooppunt te kopen.

Controleer vóór het bestellen of de website dit logo op zijn website heeft staan én of de website vermeld is in het register.

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Bikosan vervanger van Bocasan

Bocasan van Oral-B is nu al een tijdje uit de handel, wij komen met Bikosan. Dezelfde werking en formule. Bikosan heeft een reinigende werking. Het doodt vele soorten bacteriën die in de mond…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

Natural Glow - creëer een stralende, frisse look!

Natural Glow - creëer een stralende, frisse look!

De producten van de Trend Sensitiv Natural Glow Edition laten je stralen! een natuurlijke natural glow look
De kleuren zijn fris en glanzend, en perfect op elkaar afgestemd. Met het levendige kleurenpalet creëer je sprekende ogen en een verfijnde vrouwelijke look.

Stap 1:

De basis voor deze look is een zachte, egale teint. Breng de Natural Liquid Foundation (1,2,3 of 4) aan met je vingers of met een sponsje. Begin in het midden van je gezicht en werk naar de buitenkant toe. Gebruik daarna eventueel de Fine Loose Mineral Powder om de foundation te fixeren. In de zomer is het mooi als je huid een frisse glans heeft, gebruik daarom niet te veel poeder.

Stap 2:

Geef je wangen van een gezonde tint met de So Fresh Mineral Blush Powder in kleur 03 Lovely Peach. Breng deze met het bijgeleverde borsteltje aan op het hoogste punt van je jukbeen.

Stap 3 :

Met de Mineral Eyeshadow Shiny Taupe kan je zowel een subtiele, natuurlijke als een expressieve, verleidelijke look creëren. De schitterende taupe kleur laat je ogen stralen.
Breng de oogschaduw aan op het bewegend gedeelte van je ooglid en vervaag het in de vouw van je ooglid en in de richting van je buitenste ooghoek. Met het puntje van het bijgeleverde sponsje breng je lichtjes wat oogschaduw aan langs je onderste wimpers.

Stap 4:

Omrand je ogen met de Golden Brown Eyeliner. Begin in de binnenste ooghoek en eindig bij de buitenste ooghoek. Zet een fijn lijntje langs je onderste wimpers. De glinsterende goudkleurige deeltjes zorgen voor een expressief accent.

Stap 5:

De Double Black Mascara geeft je op een makkelijke manier een levendige blik en meer volume en lengte. Breng de mascara eerst aan op je bovenste wimpers en vervolgens op je onderste wimpers.

Stap 6:

Stijl je wenkbrauwen op een professionele manier met de innovatieve Styling Gel. Deze verzorgt je wenkbrauwen en voorziet ze van een natuurlijke hazelnoot-bruine kleur. Kam eerst je wenkbrauwen in het gewenste model met het borsteltje en fixeer ze daarna met de gel.

Stap 7:

Nu is het tijd voor wat kleur! De Coral Divine Lipstick geeft je mooie, verleidelijke lippen. De unieke, romige textuur voedt en verwent de tere huid van je lippen.

Stap 8:

De innovatieve Highlighter Pearly White zorgt voor schitterende accenten. Breng de Highlighter direct onder je wenkbrauw aan en op de appeltjes van je wangen. Zo wordt het licht gereflecteerd, je teint is stralend en fris - het ultieme Glow Effect!

Wist u dat?

Strallend witte tanden!

Stralend witte tanden wekken sympathie en vergroten je zelfvertrouwen. Het is dus niet zo gek dat het bleken van tanden populair is. Toch bestaan er nog veel vragen over dit onderwerp. Is het wel …

Lees meer →

Massage herstelt spier ook van binnenuit

Een korte massage van ongeveer tien minuten helpt ontstekingen in spieren tegen te gaan. Dit is niet alleen goed nieuws voor sporters, maar ook voor mensen met een aandoening als artritis of dystro…

Lees meer →

Het aantal 50+ met soa is opgelopen.

Het aantal soa's bij 45-plusser is verdubbeld in de afgelopen tien jaar als gevolg van het grote aantal scheidingen. Dat schrijven Britse artsen en onderzoekers in de British Medical Journal. Het …

Lees meer →

Laatst bekeken

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

  Contact

  Wilt u contact met ons opnemen?

  Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

   

  Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2019 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware