Bik & Bik drogisterij

                              BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING
                                           HOFLEVERANCIER

Mijn winkelwagenGeen items

Veilig betalen met...

Griep of verkouden?

Paracetamol met vitamine C geeft verlichting bij verkoudheid en of griep.

 

Griep en verkoudheid, snel voorbij bij Bik-Bik online

Controleert u ook of dit geneesmiddel wel verkocht mag worden door de juiste aanbieder? 


Check hier of de online aanbieder wel geregistreerd is!

 

Wie kent Old Spice niet?

Old Spice deodorants
Nu verkrijgbaar de deodorants van Old Spice in de geuren:
Original, White Water en Captain!

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee?

 Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee? lepel met olieHennepolie is een olie die wordt gewonnen uit de hennepplant. Alle planten in de cannabis familie kunnen deze olie produceren, maar meesta…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

Natural Glow - creëer een stralende, frisse look!

Natural Glow - creëer een stralende, frisse look!

De producten van de Trend Sensitiv Natural Glow Edition laten je stralen! een natuurlijke natural glow look
De kleuren zijn fris en glanzend, en perfect op elkaar afgestemd. Met het levendige kleurenpalet creëer je sprekende ogen en een verfijnde vrouwelijke look.

Stap 1:

De basis voor deze look is een zachte, egale teint. Breng de Natural Liquid Foundation (1,2,3 of 4) aan met je vingers of met een sponsje. Begin in het midden van je gezicht en werk naar de buitenkant toe. Gebruik daarna eventueel de Fine Loose Mineral Powder om de foundation te fixeren. In de zomer is het mooi als je huid een frisse glans heeft, gebruik daarom niet te veel poeder.

Stap 2:

Geef je wangen van een gezonde tint met de So Fresh Mineral Blush Powder in kleur 03 Lovely Peach. Breng deze met het bijgeleverde borsteltje aan op het hoogste punt van je jukbeen.

Stap 3 :

Met de Mineral Eyeshadow Shiny Taupe kan je zowel een subtiele, natuurlijke als een expressieve, verleidelijke look creëren. De schitterende taupe kleur laat je ogen stralen.
Breng de oogschaduw aan op het bewegend gedeelte van je ooglid en vervaag het in de vouw van je ooglid en in de richting van je buitenste ooghoek. Met het puntje van het bijgeleverde sponsje breng je lichtjes wat oogschaduw aan langs je onderste wimpers.

Stap 4:

Omrand je ogen met de Golden Brown Eyeliner. Begin in de binnenste ooghoek en eindig bij de buitenste ooghoek. Zet een fijn lijntje langs je onderste wimpers. De glinsterende goudkleurige deeltjes zorgen voor een expressief accent.

Stap 5:

De Double Black Mascara geeft je op een makkelijke manier een levendige blik en meer volume en lengte. Breng de mascara eerst aan op je bovenste wimpers en vervolgens op je onderste wimpers.

Stap 6:

Stijl je wenkbrauwen op een professionele manier met de innovatieve Styling Gel. Deze verzorgt je wenkbrauwen en voorziet ze van een natuurlijke hazelnoot-bruine kleur. Kam eerst je wenkbrauwen in het gewenste model met het borsteltje en fixeer ze daarna met de gel.

Stap 7:

Nu is het tijd voor wat kleur! De Coral Divine Lipstick geeft je mooie, verleidelijke lippen. De unieke, romige textuur voedt en verwent de tere huid van je lippen.

Stap 8:

De innovatieve Highlighter Pearly White zorgt voor schitterende accenten. Breng de Highlighter direct onder je wenkbrauw aan en op de appeltjes van je wangen. Zo wordt het licht gereflecteerd, je teint is stralend en fris - het ultieme Glow Effect!

Wist u dat?

Hooikoorts behandelingen alleen symptoom behandelingen

Hooikoorts is nog niet te genezen, maar het is wel mogelijk om de verschijnselen van hooikoorts zo goed mogelijk tegen te gaan. Hieronder een aantal tips. Jeukende ogen Probeer niet te gaan w…

Lees meer →

Slapeloosheid tijdens de overgang Een atypische overgangsklacht

In het jachtige leven van de Westerse mens is het belangrijk om een goede nachtrust te hebben. De gevolgen van een nachtje zonder slaap zijn de volgende dag gelijk merkbaar. Tijdens de overgang kan…

Lees meer →

Hoe gevaarlijk is de superbacterie? NDM-1 en antibioticaresistentie

De medische wereld heeft alarm geslagen over een superbacterie die niet te bestrijden valt. Maar wat doet deze bacterie precies en moeten we bang zijn? Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen…

Lees meer →

Laatst bekeken

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

  Contact

  Wilt u contact met ons opnemen?

  Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

   

  Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2020 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware