Veilig betalen met...

Ook last van Hooikoorst?

Dat is lastig maar gelukkig zijn de klacdhten makkelijk te behandelen!

Controleert u ook of dit geneesmiddel wel verkocht mag worden door de juiste aanbieder? Check hier of de online aanbieder wel geregistreerd is!

----------------------------------------------------

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

New van New-Care Magnesium-Sticks

New Care Magnesium sticks zijn makkelijk mee te nemen en kunnen direct in de mond zonder water worden ingenomen. Heel handig tijdens het sporten of als je onderweg bent bijvoorbeeld. 1 stick l…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

Natural Glow - creëer een stralende, frisse look!

Natural Glow - creëer een stralende, frisse look!

De producten van de Trend Sensitiv Natural Glow Edition laten je stralen! een natuurlijke natural glow look
De kleuren zijn fris en glanzend, en perfect op elkaar afgestemd. Met het levendige kleurenpalet creëer je sprekende ogen en een verfijnde vrouwelijke look.

Stap 1:

De basis voor deze look is een zachte, egale teint. Breng de Natural Liquid Foundation (1,2,3 of 4) aan met je vingers of met een sponsje. Begin in het midden van je gezicht en werk naar de buitenkant toe. Gebruik daarna eventueel de Fine Loose Mineral Powder om de foundation te fixeren. In de zomer is het mooi als je huid een frisse glans heeft, gebruik daarom niet te veel poeder.

Stap 2:

Geef je wangen van een gezonde tint met de So Fresh Mineral Blush Powder in kleur 03 Lovely Peach. Breng deze met het bijgeleverde borsteltje aan op het hoogste punt van je jukbeen.

Stap 3 :

Met de Mineral Eyeshadow Shiny Taupe kan je zowel een subtiele, natuurlijke als een expressieve, verleidelijke look creëren. De schitterende taupe kleur laat je ogen stralen.
Breng de oogschaduw aan op het bewegend gedeelte van je ooglid en vervaag het in de vouw van je ooglid en in de richting van je buitenste ooghoek. Met het puntje van het bijgeleverde sponsje breng je lichtjes wat oogschaduw aan langs je onderste wimpers.

Stap 4:

Omrand je ogen met de Golden Brown Eyeliner. Begin in de binnenste ooghoek en eindig bij de buitenste ooghoek. Zet een fijn lijntje langs je onderste wimpers. De glinsterende goudkleurige deeltjes zorgen voor een expressief accent.

Stap 5:

De Double Black Mascara geeft je op een makkelijke manier een levendige blik en meer volume en lengte. Breng de mascara eerst aan op je bovenste wimpers en vervolgens op je onderste wimpers.

Stap 6:

Stijl je wenkbrauwen op een professionele manier met de innovatieve Styling Gel. Deze verzorgt je wenkbrauwen en voorziet ze van een natuurlijke hazelnoot-bruine kleur. Kam eerst je wenkbrauwen in het gewenste model met het borsteltje en fixeer ze daarna met de gel.

Stap 7:

Nu is het tijd voor wat kleur! De Coral Divine Lipstick geeft je mooie, verleidelijke lippen. De unieke, romige textuur voedt en verwent de tere huid van je lippen.

Stap 8:

De innovatieve Highlighter Pearly White zorgt voor schitterende accenten. Breng de Highlighter direct onder je wenkbrauw aan en op de appeltjes van je wangen. Zo wordt het licht gereflecteerd, je teint is stralend en fris - het ultieme Glow Effect!

Wist u dat?

Vette huid verkomt rimpels

De vette huid is glimmend, dik, heeft grove poriën, aanleg tot puistjes en andere oneffenheden. Bij de vette huid werken de talgklieren juist te hard, en produceren meer huidvet dan nodig, wa…

Lees meer →

Veel melk gevaarlijk

Veel melk drinken is gevaarlijk en kan de kans op kanker vergroten. Dat zegt de gerenommeerde Amerikaanse voedingswetenschapper Walter Willet morgen zeggen tijdens de publiekslezing van het Erasmus…

Lees meer →

Pulsatilla pratensis

Pulsatilla pratensis (Knikkend wildemanskruid) is een beschermde plant en behoort tot de familie der Ranunculaceae. Pulsatilla pratensis heeft klokvormige lila bloemen, omgeven door zilverwit behaa…

Lees meer →

Laatst bekeken

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

  Contact

  Wilt u contact met ons opnemen?

  Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

   

  Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2019 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware