Veilig betalen met...

Online verkopen van medicijnen

Het bestellen van medicijnen via internet is de laatste jaren flink toegenomen. Veel van de medicijnen die online worden aangeboden zijn nep. Om te voorkomen dat de gezondheid van burgers in gevaar wordt gebracht, is het belangrijk medicijnen bij een legaal online verkooppunt te kopen.

Controleer vóór het bestellen of de website dit logo op zijn website heeft staan én of de website vermeld is in het register.

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Bikosan vervanger van Bocasan

Bocasan van Oral-B is nu al een tijdje uit de handel, wij komen met Bikosan. Dezelfde werking en formule. Bikosan heeft een reinigende werking. Het doodt vele soorten bacteriën die in de mond…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

 • Home
 • »
 • Bikosan vervanger van Bocasan

Bikosan vervanger van Bocasan

Bocasan van Oral-B is nu al een tijdje uit de handel, wij komen met Bikosan.
Dezelfde werking en formule.

Bikosan heeft een reinigende werking. Het doodt vele soorten bacteriën die in de mondholte voorkomen en ongemak kunnen veroorzaken.

Infecties in de mond (mondinfectie)
Bij een infectie in de mond is er sprake van een ontsteking van het mondslijmvlies, de tong, het gebit of het tandvlees.
Meestal is er sprake van een irritatie van het tandvlees.

Bij een mondinfectie heeft u pijn in de mond, aan de tong, het gebit of het tandvlees. Het geïrriteerde gedeelte is rood en gezwollen. Soms bloedt het. Een mondinfectie kan een slechte adem veroorzaken.

Ook tandplak ontstaat door inwerking van bacteriën. Tandplak bestaat uit een opeenhoping van bacteriën en suikers op het oppervlak van de tanden. Door tandplak kunnen gaatjes ontstaan, daarom moet het dagelijks door poetsen, flossen en spoelen worden verwijderd.

Bikosan kan worden gebruikt na een tandheelkundige of mondheelkundige ingreep.
Of om vorming van tandplak te voorkomen als tandenpoetsen niet goed mogelijk is, bijvoorbeeld bij het gebruik van een beugel.
De werking begint direct en houdt aan zolang het middel in de mond is.

 

Laatst bekeken

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

  Contact

  Wilt u contact met ons opnemen?

  Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

   

  Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2019 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware