Veilig betalen met...

Online verkopen van medicijnen

Het bestellen van medicijnen via internet is de laatste jaren flink toegenomen. Veel van de medicijnen die online worden aangeboden zijn nep. Om te voorkomen dat de gezondheid van burgers in gevaar wordt gebracht, is het belangrijk medicijnen bij een legaal online verkooppunt te kopen.

Controleer vóór het bestellen of de website dit logo op zijn website heeft staan én of de website vermeld is in het register.

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Bikosan vervanger van Bocasan

Bocasan van Oral-B is nu al een tijdje uit de handel, wij komen met Bikosan. Dezelfde werking en formule. Bikosan heeft een reinigende werking. Het doodt vele soorten bacteriën die in de mond…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

 • Home
 • »
 • Erkend Solgarverkoper

Erkend Solgarverkoper

Gezondheid, kennis en advies

Sinds oktober 2008 is Bik&Bik online gecertificeerd als Solgar E-tailer.

Solgar geeft dit logo af aan winkels waarvan ze weten dat er kennis in huis is omtrent hun producten. De producten van Solgar zijn van hoge kwaliteit en het vergt kennis van zaken om de juiste producten aan de klanten te verkopen.

Door onze ervaring en opleidingen zijn wij in staat om vakkundig advies te geven.
Al uw vragen via het contactformulier, telefonisch of op de winkelvloer worden beantwoord door mensen met kennis en ervaring.

Daarnaast worden er opleidingen en bijscholingen gevolgd om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom de producten.
Solgar heeft een breed kennisplatform en deelt dat met zijn klanten. Zo wordt u altijd op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen.

Het verkrijgen van het Solgar E-tailer logo sluit naadloos aan op onze visie over onze webwinkel: het streeft kwaliteit, kennis en service na. In onze webshop houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de Solgarproducten.

 

Condooms? Alles over condooms

De pil is één van de betrouwbaarste middelen tegen zwangerschap. Maar tegen aids en andere seksueel overdraagbare aandoeningen (soa) biedt het geen bescherming. De veiligste manier om…

Lees meer →

Laatst bekeken

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

  Contact

  Wilt u contact met ons opnemen?

  Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

   

  Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2019 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware