Veilig betalen met...

Online verkopen van medicijnen

Het bestellen van medicijnen via internet is de laatste jaren flink toegenomen. Veel van de medicijnen die online worden aangeboden zijn nep. Om te voorkomen dat de gezondheid van burgers in gevaar wordt gebracht, is het belangrijk medicijnen bij een legaal online verkooppunt te kopen.

Controleer vóór het bestellen of de website dit logo op zijn website heeft staan én of de website vermeld is in het register.

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Bikosan vervanger van Bocasan

Bocasan van Oral-B is nu al een tijdje uit de handel, wij komen met Bikosan. Dezelfde werking en formule. Bikosan heeft een reinigende werking. Het doodt vele soorten bacteriën die in de mond…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

 • Home
 • »
 • BIO-KULT, probiotica die het verschil maakt!

BIO-KULT, probiotica die het verschil maakt!

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbevolen probiotica merk in het Verenigd Koninkrijk en is internationaal één van de meest erkende probiotica merken.

BIO-KULT: merk het verschil
Er zijn 3 belangrijke verschillen die Bio-Kult onderscheiden van andere probiotica formules die op dit moment verkrijgbaar zijn.

14 verschillende bacteriestammen
Terwijl andere merken probiotica 1 tot maximaal 10 bacteriestammen bevatten, bevat Bio-Kult 14 verschillende stammen probiotica, waardoor het één van de meest diverse probiotica formules is die op dit moment beschikbaar is.

Een pure formule zonder additieven
De meeste probiotica formules bevatten magnesiumstearaat, maltodextrine en zelfs zetmeel, waarvan is aangetoond in studies dat het de darmflora van zeer gevoelige personen kan verstoren. De enige twee ingrediënten in Bio-Kult zijn: bacteriestammen en plantaardige cellulose. Dit maakt Bio-Kult de beste probiotica voor zelfs de meest gevoelige darmen.

Stabiliteit en levensvatbaarheid
In tegenstelling tot andere probiotica producten waarbij het aantal levende bacteriën slechts bij de productiedatum wordt gegarandeerd, garandeert Bio-Kult bacteriële potentie tot het einde van de houdbaarheidstermijn.
Het proces van inkapselen en vriesdrogen van Bio-Kult en de individuele verpakking van de capsules, maakt Bio-Kult een zeer stabiele formule die geen koeling nodig heeft.
Het inkapselen en vriesdrogen zorgt er ook voor dat de bacteriën het maagzuur overleven en hun bestemming in de darmen bereiken.

Bio-Kult is de winnaar van meerdere prijzen in 2011 en 2013 en won deze maand ook de prestigieuze prijs " The 2014 Best Supplement and Herbal Brand Award". Dit is de officiële prijs die wordt gegeven door de natuurdrogisten en -apotheken in het Verenigd Koninkrijk voor de supplementen die succesvol zijn in de natuurdrogisten en -apotheken omdat ze daadwerkelijk een verschil maken in de levens van hun klanten.

Ervaar zelf het verschil met Bio-Kult! Bio-Kult bestellen? klik hier

Laatst bekeken

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

  Contact

  Wilt u contact met ons opnemen?

  Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

   

  Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2019 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware