Veilig betalen met...

Online verkopen van medicijnen

Het bestellen van medicijnen via internet is de laatste jaren flink toegenomen. Veel van de medicijnen die online worden aangeboden zijn nep. Om te voorkomen dat de gezondheid van burgers in gevaar wordt gebracht, is het belangrijk medicijnen bij een legaal online verkooppunt te kopen.

Controleer vóór het bestellen of de website dit logo op zijn website heeft staan én of de website vermeld is in het register.

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Bikosan vervanger van Bocasan

Bocasan van Oral-B is nu al een tijdje uit de handel, wij komen met Bikosan. Dezelfde werking en formule. Bikosan heeft een reinigende werking. Het doodt vele soorten bacteriën die in de mond…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

 • Home
 • »
 • Even voorstellen

Even voorstellen

 

Dhr. P.J. Bik (Paul)

Al 40 jaar werkzaam in de drogisterij en al 36 jaar eigenaar van drogisterij De Vijzel (Bik) in Leiden. Sinds 1860 zijn de heren G. Bik, W.F. Bik, G.J. Bik en P.J. Bik verantwoordelijk voor de drogisterij in Leiden. Na zijn vader is de Dhr. P.J. Bik al de 4de generatie drogisten in Leiden. Met zijn brede kennis van zaken maar zeer gespecialiseerd in chemicaliën is Dhr. Bik een vraagbaak voor menige bewoner van Leiden en omgeving. Tot vandaag de dag worden veel ouderwetse recepturen van de Bikken nog gemaakt en verkocht.
Wilt u nog iets weten of bent u al lang op zoek naar iets?
Vraag het aan Dhr. Bik, met veel plezier zal hij u verder proberen te helpen.
 

Dhr. G.J. Bik (Geert)

Nog niet zolang werkzaam als drogist, maar wel de 5de generatie in de Bik-familie. Ook hij is op advies van zijn vader (P.J. Bik) drogist geworden.

Bik & Bik zijn absoluut geen standaard drogisten. Het ouderwetse gevoel, vakkennis en vooral liefde voor het vak zijn de kenmerken van de Bik drogisterijen. Wat misschien nog wel het belangrijkste is, ze staan nog elke dag in de winkel!

Komt u een keer in Leiden?
Loop eens binnen en geniet van de winkel.

Je huid en de seizoensovergang van zomer naar winter!

Uit gewoonte gebruiken we soms jaar in jaar uit dezelfde crème, of het nu zomer of winter is. We grijpen elke keer naar hetzelfde potje of tubetje. De huid heeft echter baat bij afwisseling …

Lees meer →

Laatst bekeken

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

  Contact

  Wilt u contact met ons opnemen?

  Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

   

  Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2019 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware