Veilig betalen met...

Online verkopen van medicijnen

Het bestellen van medicijnen via internet is de laatste jaren flink toegenomen. Veel van de medicijnen die online worden aangeboden zijn nep. Om te voorkomen dat de gezondheid van burgers in gevaar wordt gebracht, is het belangrijk medicijnen bij een legaal online verkooppunt te kopen.

Controleer vóór het bestellen of de website dit logo op zijn website heeft staan én of de website vermeld is in het register.

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Bikosan vervanger van Bocasan

Bocasan van Oral-B is nu al een tijdje uit de handel, wij komen met Bikosan. Dezelfde werking en formule. Bikosan heeft een reinigende werking. Het doodt vele soorten bacteriën die in de mond…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

Aleve feminax 12 tabletten

Productcode: al026959

Aleve Feminax is speciaal ontwikkeld om pijnklachten tijdens de menstruatieperiode (zoals buikkramp, rugpijn en hoofdpijn) te bestrijden.

Werkt snel en tot wel 12 uur lang tegen de symptomen van menstruatiepijn, zodat je weer kunt genieten van alles wat je van plan was.

Aleve Feminax
De werkzame stof

Aleve Feminax bevat 275mg naproxennatrium per tablet

Omhulde tablet

De dosering
Bij beginnende menstruatiepijn wordt een aanvangsdosering van 2 tabletjes tegelijk geadviseerd en, indien nodig, kan na 8 tot 12 uur nog een tabletje Aleve Feminax worden ingenomen.

Sluiten ↑

Lees meer ↓

Lees de bijsluiter

Ervaringen

 • Sonja Mayer aus Hamburg - 2 Maart 2018

  " Ich bin wie immer mit Bestellung und Lieferung sehr zufrieden. "

 • andre foltin aus bottrop - 2 Maart 2018

  " Absolut sehr zu empfehlen... Bin sehr sehr zufrieden und werde nun öfters hier bestellen, die Internetseite ist sehr übersichtlich und informativ... Man bekommt über jeden schritt der Bestellung infos und der Versand nach Deutschland ist sehr schnell... Einfach top "

 • Alexia Engels aus Bergisch Gladbach - 1 Maart 2018

  " sehr effektives Medikament, super schneller Versand "

 • Sonja Mayer aus Hamburg - September 2017

  " Die Bestellung und die Lieferung der Aleve haben wieder sehr gut geklappt. Ich werde auch weiterhin meine Tabletten bei euch bestellen. "

 • Sonja Mayer aus Hamburg - 2 Juni 2016

  " Ich bin sehr zufrieden. Es klappt immer sehr gut mit der Bestellung. "

 • Sonja Mayer aus Hamburg - Maart 2016

  " Ich habe die Aleve feminax früher von meinem Ex Freund direkt aus Holland mitgebracht bekommen.Ich bin froh das ich sie bei euch gefunden habe,weil diese Tabletten die einzigen sind die mir wirklich helfen.Es hat mir auch gut gefallen das der Versand so schnell geklappt hat "

Wist u dat?

Hoe gevaarlijk is de superbacterie? NDM-1 en antibioticaresistentie

De medische wereld heeft alarm geslagen over een superbacterie die niet te bestrijden valt. Maar wat doet deze bacterie precies en moeten we bang zijn? Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen…

Lees meer →

Hyaluronzuur slikken goed voor je huid?

Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de extracellulaire matrix van ons bindweefsel en in de gewrichtsvloeistof, dat de functie heeft om gewrichten te smeren. Het is ook aanwezig op plaatsen zoals…

Lees meer →

Goed interdentaal reinigen

Interdentale borsteltjes of ragers zijn een praktische, effectieve en vooral flexibele oplossing om voedselresten en bacteriële plak tussen de tanden en kiezen te verwijderen. Ze zijn heel han…

Lees meer →

Laatst bekeken

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

  Contact

  Wilt u contact met ons opnemen?

  Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

   

  Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2019 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware