Veilig betalen met...

Online verkopen van medicijnen

Het bestellen van medicijnen via internet is de laatste jaren flink toegenomen. Veel van de medicijnen die online worden aangeboden zijn nep. Om te voorkomen dat de gezondheid van burgers in gevaar wordt gebracht, is het belangrijk medicijnen bij een legaal online verkooppunt te kopen.

Controleer vóór het bestellen of de website dit logo op zijn website heeft staan én of de website vermeld is in het register.

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Bikosan vervanger van Bocasan

Bocasan van Oral-B is nu al een tijdje uit de handel, wij komen met Bikosan. Dezelfde werking en formule. Bikosan heeft een reinigende werking. Het doodt vele soorten bacteriën die in de mond…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

Dermalex Repair Eczeem baby & kinderen

Productcode: de705966

Dermalex Repair Eczeem baby & kinderen Eczeem is een overgevoeligheid van de huid, waarbij zowel aanleg als omgevingsfactoren een belangrijke rol spelen.

Eczeem staat ook bekend als constitutioneel eczeem.
Atopie is een erfelijke aanleg voor het krijgen van een allergie.
Het afweersysteem van het lichaam maakt in dat geval spontaan antilichamen (beschermende eiwitten) tegen stoffen die normaal in de omgeving aanwezig zijn.
De hieruit volgende afweerreactie uit zich met name in astma, eczeem en/of hooikoorts.

Waardoor wordt atopisch eczeem veroorzaakt?
Heb je deze erfelijke aanleg, dan kun je gevoelig zijn voor externe factoren zoals:
huisstofmijt
sterke reinigingsmiddelen
chemicaliën
bepaalde voedingsmiddelen
wollen kleding
inspanning en zweet

Deze prikkels kunnen je huid irriteren en eczeem veroorzaken. Psychische factoren zoals hevige angst en stress kunnen eczeem verergeren.

Dermalex Repair Eczeem dient op een schone huid te worden aangebracht.
Herhaal de toediening 2 tot 3 maal per dag
Dermalex Repai Eczeem crème is in water oplosbaar. Breng daarom de crème opnieuw aan na het baden, douchen of het wassen van de handen.
Dermalex Repair Eczeem crème kan gedurende een langere periode achter elkaar worden gebruikt.
De werking van Dermalex Repair Eczeem kan verbeterd worden door de crème op een vochtige huid aan te brengen.
Gedurende de eerste paar dagen van gebruik kan tijdens het aanbrengen van de crème een licht tintelend gevoel worden waargenomen.
Dit gevoel wordt verminderd door de crème, de eerste paar dagen, op een vochtige huid aan te brengen.
Wacht na 30 dagen aaneengesloten gebruik van Dermalex Repair Eczeem een aantal dagen alvorens het product weer te gaan gebruiken.
Indien de klachten na één week niet overgaan of verergeren, stop met het gebruik van Dermalex Repair Eczeem en raadpleeg een arts.
BAVAT GEEN CORTISONEN

Sluiten ↑

Lees meer ↓

Wist u dat?

Yoghurt zonder lactose

De yoghurt wordt van melk gemaakt. Je kunt hiervoor geiten- of koemelk gebruiken. In het algemeen zijn de eiwitten van geitenmelk beter verteerbaar. Ingrediënten: een liter volle melk yoghurt …

Lees meer →

Antibiotica effectiever door toevoegen zilver

Antibiotica effectiever door toevoegen zilver' Antibiotica is wel tien tot duizend keer effectiever bij infecties door er zilver aan toe te voegen. Zo blijkt uit onderzoek van de Universiteit van B…

Lees meer →

NAC een zwavelhoudend aminozuur is.

NAC, N-Acetyl-L-Cysteïne is een bijzondere stof, een zwavelhoudend aminozuur, die een belangrijke rol heeft bij de ondersteuning van het afweerysteem in het algemeen en tevens op het afweersys…

Lees meer →

Laatst bekeken

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

  Contact

  Wilt u contact met ons opnemen?

  Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

   

  Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2019 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware