Bik & Bik drogisterij

                              BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING
                                           HOFLEVERANCIER

Mijn winkelwagenGeen items

Veilig betalen met...

Griep of verkouden?

Paracetamol met vitamine C geeft verlichting bij verkoudheid en of griep.

 

Griep en verkoudheid, snel voorbij bij Bik-Bik online

Controleert u ook of dit geneesmiddel wel verkocht mag worden door de juiste aanbieder? 


Check hier of de online aanbieder wel geregistreerd is!

 

Wie kent Old Spice niet?

Old Spice deodorants
Nu verkrijgbaar de deodorants van Old Spice in de geuren:
Original, White Water en Captain!

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee?

 Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee? lepel met olieHennepolie is een olie die wordt gewonnen uit de hennepplant. Alle planten in de cannabis familie kunnen deze olie produceren, maar meesta…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

Excellent lipstick Blauw 03

Productcode: ex001130

Lipstick Excellent

Excellent is een lipstick die van kleur verandert, de gehele dag blijft zitten en niet afgeeft op kopjes of glazen. Super Long Lasting. Verkrijgbaar in 4 kleuren. Excellent lipstick verkleurt op de huid bij iedereen iets anders. 

De lipstick is Kiss-Free, blijft dus perfect op uw lippen en is schitterend van kleur. Eenmaal aangebracht en uw lippen stralen de hele dag.

Sluiten ↑

Lees meer ↓

Ervaringen

 • G. Hentenaar uit Roosendaal - Mei 2019

  " Ben zeer tevreden over de excellent lippenstift. Hij blijft lang zitten, brokkelt niet, is aangenaam zacht op de lippen en houdt schraalheid tegen. Jullie service is buitengewoon snel. Zeer tevreden!!! "

 • G. Hentenaar uit Roosendaal - Augustus 2017

  " De excellent lippenstift bevalt heel erg goed. Door reclame mijnerzijds hebben onlangs 2 vriendinnen gevraagd deze ook te bestellen. De kleur geeft niet af, is vet van structuur, waardoor ik op de fiets nauwelijks extra moet stiften. "

 • G. Hentenaar uit Roosendaal - September 2016

  " Ik ben zeer tevreden over uw service, vooral de snelheid!! Ik heb een dankjewel op de bankbijschrijving geschreven. Die excellent lippenstift is nergens te koop en bevalt mij zeer goed. De kleur blijft heel lang zitten, het vetgehalte is fantastisch.Daar ik veel fiets is dit bijzonder prettig want ik krijg dan nooit droge lippen. "

 • Anneke - 1 Juli 2015

  " Goede en snelle levering! Prima producten! "

 • Saskia Bonnes uit Arnhem - Juni 2013

  " Ik heb de blauwe en groene lipstick gekocht. Eindelijk weer deze geweldige lipstick die goed kleurt en lang blijft zitten en niet afgeeft. Perfect. Ik had ze op een vrijdag besteld en donderdag was het binnen. "

  Reactie van Bik & Bik:Door onze fout heeft deze bestelling langer geduurd, normaal moet dit dezelfde dag verzonden zijn!

 • Martina Paulusma uit Wervershoof - Januari 2013

  " Geweldig snel geleverd "

 • Julie - September 2012

  " Goede lipstick maar nog een betere service. Post razendsnel in huis. "

 • Marjo Christiaans uit Boxmeer - September 2012

  " Correcte en vlotte levering. Had nog nooit iets bij jullie besteld Was bekend met de artikelen die niet meer in de winkel te krijgen waren, mar wel bij jullie. Product voldoet prima "

 • Moniique de Jager uit Den Haag - 2 Juni 2012

  " De bestelling is goed aan gekomen en ik ben erg blij met de excellent lipstick jullie zijn volgens mij de enige waar ik het nog kan krijgen ik krijg altijd een compliment dat de lipstick zolang blijf zitten. "

 • Martina Paulusma uit Wervershoof - April 2012

  " Hallo, Ik ben heel tevreden over de snelheid dat het binnen kwam, Maar over het produkt zelf niet zo, ik gebruik zeker al 15 jaar of langer deze lippestiften en deze zijn veel creme iger dan de vroegere en blijven ook niet zolang zitten. Verleden jaar heb ik daar ook over geklaagd bij exellent en ze gaven dat ook toe, ik heb toen nieuwe van ze gehad, dat hoeft nu niet maar als de kwaliteit van jullie zo blijft hoef ik ze niet meer. "

 • M. Graadt van Roggen uit Rotterdam - 2 Maart 2012

  " Ben uitermate tevreden over uw service en vooral ook over het feit dat u deze uitstekende kwaliteitslipstick nog verkoopt! Ik heb heel veel drogisterijen tevergeefs hiervoor benaderd maar al jaren lang kon niemand mij vertellen waar dit merk ("Excellent") nog te verkrijgen was. Ik wil dan ook graag nog 2 GELE lipsticks bestellen. Indien U mij deze opstuurt met de rekening, zal ik het bedrag direct overmaken. Mijn waardering: 5 sterren! Met vriendelijke dank, M.Graadt van Roggen-Hazeu Willem Pijperlaan 20 - 3055 WN ROTTERDAM "

 • Trudis Lefferts uit Hilversum - 1 Januari 2012

  " Ik heb stad en land afgezocht naar Excellent lippenstift .... en gevonden bij Bik&Bik. Snel besteld en snel in huis. "

andere producten uit de categorie Alles voor mooie lippen

Wist u dat?

Een betoverende anti-aging huidverzorgingslijn bestaat

Absolue is een betoverende anti-aging huidverzorgingslijn, speciaal geschikt voor vrouwen vanaf 50 jaar. De unieke formule werkt intensief voedend tot diep in de huid. Abslue beschermt het collagee…

Lees meer →

Nieuwe Europese wetgeving over gezondheidsclaims

Nieuwe Europese wetgeving over gezondheidsclaims, in het kort Op 25 mei is een Europese wet gepubliceerd over gezondheidsclaims. Deze wet bepaalt welke beweringen over gezondheidsvoordelen zijn toe…

Lees meer →

Je huid en de seizoensovergang van zomer naar winter!

Uit gewoonte gebruiken we soms jaar in jaar uit dezelfde crème, of het nu zomer of winter is. We grijpen elke keer naar hetzelfde potje of tubetje. De huid heeft echter baat bij afwisseling …

Lees meer →

Laatst bekeken

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

  Contact

  Wilt u contact met ons opnemen?

  Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

   

  Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2020 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware