Veilig betalen met...

Griep of verkouden?

Paracetamol met vitamine C geeft verlichting bij verkoudheid en of griep.

 

Griep en verkoudheid, snel voorbij bij Bik-Bik online

Controleert u ook of dit geneesmiddel wel verkocht mag worden door de juiste aanbieder? 


Check hier of de online aanbieder wel geregistreerd is!

 

Wie kent Old Spice niet?

Old Spice deodorants
Nu verkrijgbaar de deodorants van Old Spice in de geuren:
Original, White Water en Captain!

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee?

 Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee? lepel met olieHennepolie is een olie die wordt gewonnen uit de hennepplant. Alle planten in de cannabis familie kunnen deze olie produceren, maar meesta…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

Ice the cool depper 4711 40ml

Productcode: ec249

ICE THE COOL Deppel 4711 ICE doet het al vermoeden: de unieke frost-optiek van de flacon verwijst naar de verfrissende werking!

Het kristalheldere, blauwe liquid doet denken aan helder, koud ijswater en glinsterende ijsblokjes.

De zilveren-koele vormgeving van kleuren en de fascinerende vorm van het etiket zijn een voorproefje op de verkoelende inhoud van de flacon.

Sluiten ↑

Lees meer ↓

Ervaringen

 • Mirjam - 3 Oktober 2017

  " Altijd snelle en correcte verzending. Enige adres waar nog Superol te vinden is. Zeer effectief middel! Actie van gratis verzenden wordt zeer gewaardeerd. "

 • Lilian Stocks uit Sint Joost - 3 Oktober 2017

  " Snel en gemakkelijk. Vele drogisten afgelopen om mijn ice the cool depper te krijgen, wat me zo goed helpt bij mijn hoofdpijn. Echter nergens meer te krijgen, overal uit assortiment. Wat ben ik blij ik blij dat hij bij bik en bik wel te krijgen is. Hartelijk dank hiervoor. "

 • Lidi Rappard uit Den Haag - September 2015

  " Snelle levering, goede prijs, heel tevreden "

 • Hetty - 1 Juli 2015

  " Beste allen van Bik & Bik, Ik ben dik tevreden met uw service,wijze van betaling en snelle levering. Ik heb vooraf betaald,binnen een week werd het geleverd. Met vriendelijke groet uit Walsoorden. "

 • R.M. Schols uit Amsterdam - December 2014

  " Snelle levering van een prima product! "

 • Niek De Jongh uit Helmond - December 2014

  " Ik heb bij Bik&Bik 3 Ice cool deppers besteld omdat deze deppers bij mijn reguliere adres niet meer verkocht werden. Binnen enkele dagen in huis; en achteraf betalen. Ben onder de indruk van de geweldige service en snelheid waarmee deze producten werden afgeleverd. Mijn dank hiervoor. "

 • T.W. Huisman uit Drachten - Augustus 2014

  " Goede producten bij Bik en Bik. Vooral met warm weer is the Ice cool depper ideaal. En nog bedankt voor dat boekje over de toepassing van kruiden en waar het speciaal voor bedoeld is. Fytotherapie. Nestosyl klovenspray is ook een fantastisch middel. herriestoppers kun je ook altijd gebruiken als er sprake is van een lawaaierige omgeving. Wij hebben hier een park en hier worden wel eens concerten gegeven en dan galmt dat hier door de hele straat heen. Misschien een idee voor andere mensen die hier ook mee te maken kunnen krijgen. En Tosca Eau de toilette wie kent het niet. Ze noemen het wel eens de goedkopere variant van Chanel. De geur bestaat al heel lang en ruikt zo lekker naar narcissen. Als ik mensen ken die een speciaal Drogisterijmiddel nodig hebben die zal ik Bik en Bik adviseren. Ze hebben van alles en service, kennis en ervaring op de winkelvloer. Je hoeft niet zo vlug bang te zijn dat ze iets niet weten. Wie weet kan het een bezoek aan de huisarts uitsparen omdat sommigen misschien wel eens te vlug daar naar toe gaan. Mocht dit niet helpen dan kun je altijd nog naar de huisarts op advies van Bik en bik. In blind vertrouwen tot je laatste snik bij Bik en Bik. "

 • Monique uit Amsterdam - Augustus 2014

  " Na lang zoeken vond ik bij Bik & Bik de ice eau de cologne die je eerst nog gewoon bij de winkel kon kopen. 's Middags besteld en de volgende dag meteen in huis, geweldig. Wat een service. Er zat ook nog een boekje van Fytotherapie bij waar hele handige wetenswaardigheden in staan. Als je op zoek bent naar iets wat niet in de winkel verkrijgbaar is en wat wel te koop is bij Bik & Bik zou ik zeker aanraden om het bij Bik & Bik te bestellen. "

 • hetty roestenberg uit Walsoorden - 2 Juni 2014

  " Voor mij dikke mik bij Bik&Bik. De deppers zijn gewoon nergens te koop en ik heb er dus maar meteen drie besteld. Jammer van de superol dat ze dat niet meer in een buisje hebben. Ik had ook liever de mondspoeling kant en klaar gehad maar dan doen we er maar wat langer over. De oorreiniger is bij mij niet van toepassing omdat dat het beste werkt als je veel oorsmeer ontwikkelt. Netjes verpakt .Ik zal zeker nog eens een keer bestellen. "

 • Brigitte Tummers uit Bergeijk - 1 Mei 2014

  " Super snel in huis. Goed verpakt, zodat niets kapot zou kunnen gaan. Ik ben heel blij dat ik deze Ice deppers heb kunnen bemachtigen, want er is niet aan te komen bij drogisterijen en op internet heb ik ook heel lang moeten zoeken voor ik dit adresje had gevonden die ze wel heeft en kan leveren. "

 • r mulders uit eindhoven - Mei 2014

  " ik zocht iets wat nergens meer te vinden was .... en jawel Bik en Bik konden het leveren. heel blij ben ik ermee en heb er dus meteen 2 exemplaren van besteld. tot de volgende bestelling! "

Wist u dat?

Huid maakt in de zon meteen pigment aan

Uit nieuw onderzoek van Brown University blijkt dat de huid direct 'weet' dat hij blootgesteld wordt aan UV-straling zodra je in de zon komt. Voor de meeste mensen is bruin worden een simpel proces…

Lees meer →

Veilig zonnen doe je zo!

Mensen die door het dragen van een T-shirtje denken goed beschermd te zijn tegen schadelijke zonnestralen, komen bedrogen uit. Verstandig zonnen met gebruik van een goede zonnebrandcrème is …

Lees meer →

Waarom wordt haar grijs?

Dacht je net dat je in de kracht van je leven zat, vind je opeens iets glinsterends in je haar. Een grijze haar! Meteen voel je je tien jaar ouder. Maar dat hoeft niet, want vanaf je 25e levensjaar…

Lees meer →

Laatst bekeken

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

  Contact

  Wilt u contact met ons opnemen?

  Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

   

  Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2020 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware