Veilig betalen met...

Online verkopen van medicijnen

Het bestellen van medicijnen via internet is de laatste jaren flink toegenomen. Veel van de medicijnen die online worden aangeboden zijn nep. Om te voorkomen dat de gezondheid van burgers in gevaar wordt gebracht, is het belangrijk medicijnen bij een legaal online verkooppunt te kopen.

Controleer vóór het bestellen of de website dit logo op zijn website heeft staan én of de website vermeld is in het register.

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Bikosan vervanger van Bocasan

Bocasan van Oral-B is nu al een tijdje uit de handel, wij komen met Bikosan. Dezelfde werking en formule. Bikosan heeft een reinigende werking. Het doodt vele soorten bacteriën die in de mond…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

Kobalt Chloride ( CoCL2 6H2O ) Zuiver

Productcode: 242

  CoCL2 6H2O Kobalt(II)chloride (CoCl2) is een chloride van kobalt.

  Het is een rood-roze poeder en goed oplosbaar in Water. Het gehydrateerde zout is roze van kleur, het anhydraat is blauw.
  Omwille van dit duidelijk kleurverschil en het feit dat de hydratatie makkelijk omkeerbaar is, wordt kobalt(II)chloride gebruikt voor de detectie van water.

  Hiervoor wordt meestal kobaldichloridepapier (filtreerpapier dat gedrenkt is in een kobalt(II)chloride-oplossing) gebruikt als indicatorpapiertje. Kobalt (chloride) kan allergische reacties veroorzaken (kobaltallergie).

  Sluiten ↑

  Lees meer ↓

  € 6,95
  In winkelwagen →

  Ervaringen

  • L.S.E. Modderman uit Nijmegen - 1 September 2018

   " Al drie keer een bestelling gedaan bij Bik & Bik, en steeds heel tevreden: snelle levering en nalevering, en mailtjes om te kunnen volgen of de bestelling is verzonden en wanneer hij aankomt. Niets dan lof! "

  • Willem Van tilborg uit Sliedrecht - 2 November 2017

   " Zeer snelle levering en uiterst tevreden, bestel binnenkort weer "

  • Wieland Schildmeijer uit Amsterdam - 1 Mei 2017

   " prima levering "

  • S.R. Lekkerkerk uit Delft - 1 April 2017

   " Gelukkig kon drogisterij Bik en Bik ons aan kobalt Chloride helpen! In Delft is het niet meer te krijgen en omdat wij origineel Delfts aardewerk maken waarbij kobalt Chloride helpt om een mooi glazuur te krijgen, was het een opluchting dat dit product nog geleverd kon worden. Daarbij hadden we het ook nog ontzettend snel in huis! Bedankt! De schilderessen van de Blauwe Tulp "

  • Ingrid van Etten uit Zaandam - 2 Januari 2016

   " Beste lezer, De service vind ik heel goed. De snelle levering is ook plezierig. De stof die ik bij jullie heb gekocht is echter wel een chemisch. Het viel mij op dat er geen gevaren symbolen op jullie verpakking staan. "

  • giovanni golia aus Erding - 1 Mei 2015

   " Prima service, bestellt-behzahlt und-sofort bekommen. Funf sterne! Werde weiter bei Euch bestellen..... "

  Wist u dat?

  'Meeëters essentieel voor gezonde huid'

  Bacteriën die van nature op onze huid leven vormen een belangrijke troef van het immuunsysteem van onze huid. De bacteriën stemmen de rol van menselijke immuuncellen af en heersen over hu…

  Lees meer →

  Goed zilverpoetsen!

  Dit is een zeer oud en effectief middel. Zilver krijg je het beste schoon met een vochtige doek met spiritus en krijtpoeder. Wrijven, afspoelen en afdrogen. Spoel het zilver met schoon water af. B…

  Lees meer →

  Aftershave?

  Aftershave is een cosmetisch product dat gebruikt kan worden na het scheren. De term aftershave komt uit het Engels en betekent na scheren. Aftershaves zijn producten die na het scheren op de gesch…

  Lees meer →

  Laatst bekeken

   Bik & Bik

   Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

   Contact

   Wilt u contact met ons opnemen?

   Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

    

   Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2019 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware