Bik & Bik drogisterij

                              BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING
                                           HOFLEVERANCIER

Mijn winkelwagenGeen items

Veilig betalen met...

Griep of verkouden?

Paracetamol met vitamine C geeft verlichting bij verkoudheid en of griep.

 

Griep en verkoudheid, snel voorbij bij Bik-Bik online

Controleert u ook of dit geneesmiddel wel verkocht mag worden door de juiste aanbieder? 


Check hier of de online aanbieder wel geregistreerd is!

 

Wie kent Old Spice niet?

Old Spice deodorants
Nu verkrijgbaar de deodorants van Old Spice in de geuren:
Original, White Water en Captain!

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee?

 Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee? lepel met olieHennepolie is een olie die wordt gewonnen uit de hennepplant. Alle planten in de cannabis familie kunnen deze olie produceren, maar meesta…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

Mirre tinctuur met lepelblad 30ml

Productcode: 50017

Gebruik de natuurlijke tinctuur bij kleine problemen in de mond.

Als mondspoeling oplossen in water of als aanstipvloeistof direct gebruiken op de plek.

 

 

Sluiten ↑

Lees meer ↓

Ervaringen

 • Ank Stevens-Vos uit Bussum - 2 Maart 2020

  " We zijn bijzonder tevreden over de snelle levering van de Mirre tinctuur met Lepelblad. Ga vooral zo door. "

 • B. Janzen uit Amsterdam - 1 Maart 2020

  " Een fantastisch middel al een oud middel maar werkt geweldig en de service snel en vriendelijk "

 • KLK - Maart 2020

  " Snelle levering! "

 • AS - 2 Februari 2020

  " Eindelijk weer gevonden, Mirre tinctuur. HET middel bij 'mondproblemen'. Snelle en uitstekende service bij Bik&Bik, dank jullie wel :) "

 • Marianne Loppersum uit Goor - 2 Januari 2020

  " goede service, snelle levering "

 • B. Janzen uit Amsterdam - December 2019

  " Ik ben zo goed geholpen niets als lof . Het doet mij denken aan vroeger dan was het heel normaal dat je goed geholpen werd . "

 • W T uit Huizen - 2 December 2018

  " Snelle service. Snelle levering en daardoor snel van mijn klschren af "

 • Hans Nieuwenhuizen uit Assen - 2 April 2018

  " Voortvarende afhandeling "

 • Marjan van Kessel uit Westervoort - 2 Maart 2018

  " Mirre Tinctuur met Lepelblad is geweldig. Als je aften hebt of wat anders in je mondholte dan geneest het supersnel als je het aanstipt met een steriele vinger. Heel mijn leven gebruik ik al Mirre en Lepelblad. Plotseling was het uit de handel bij de gewone drogisterijen. Maar toen ik ging zoeken op Internet kwam ik Bik & Bik tegen. En...Super zij verkopen het. Een Super-winkel die supersnel levert. Volgende keer bestel ik weer bij Bik & Bik. Chapeau Bik & Bik!!! "

 • Maup Schnitger uit Heemstede - 2 Februari 2018

  " Prima en snel geleverd en afgehandeld Bedankt "

 • W. Klinge uit Ridderkerk - 1 Januari 2018

  " zeer tevreden "

 • Laura uit Kalmthout - 2 December 2017

  " Ik bestel zeker nog bij Bik&Bik. PRIMA SERVICE! Foutje in de levering werd onmiddellijk rechtgezet,daar kunnen sommige Belgische firma's nog iets van leren. De producten van Dr. Hauschka gebruik ik al járen en zijn voor mij de beste. Bik&Bik: een aanrader. "

 • Maup Schnitger uit Heemstede - 2 November 2017

  " Het bestelde product bevalt prima en ook de verzending was gelukkig snel en gedegen! Bedankt!! "

 • D Berkman uit Rotterdam - 1 September 2017

  " Dank voor de snelle en acurate afhandeling van mijn bestelling "

 • M. van Gorkum uit Maarn - 1 Augustus 2017

  " mirre met Lepelblad heel werkzaam voor ontstekingen etc in mond. Odol was altijd al goed en blijft dat ook. "

 • jaap van der Noll uit Hilversum - 1 Augustus 2017

  " Blij dat jullie het verkopen "

 • J.W.M. van TRICHT uit Schiedam - Augustus 2017

  " Fixomull ook graag in 10 cm x 2 m. Verder alles prima afgeleverd. "

 • Marjan van Kessel uit Westervoort - April 2016

  " Ben ten eerste blij met de Mirre tinctuur met Lepelblad. Kende het nog van vroeger, maar kon het nergens meer kopen. Totdat ik bij Bik & Bik het tegenkwam. Het is geweldig spul nog steeds, zoals het me vroeger hielp. De post deed er lang over om het pakketje te bezorgen, omdat ze het op 'On Hold' hadden gezet. Heb Bik & Bik gebeld en die maakte er werk van en zo ontving ik toch mijn pakket. Ben goed en vriendelijk geholpen! Chapeau!!! voor Bik & Bik. Zal zeker in de toekomst nog vaker een bestelling doen. Met vriendelijke groet, Marjan van Kessel "

 • anita koster uit norg - 1 Januari 2016

  " ben tevreden! Vond het alleen de laatste bestelling jammer dat bij 2 bestellingen 2x verzendkosten worden berekend en alles in 1 doos wordt afgestuurd.... "

 • hans van brakel uit lelystad - Augustus 2015

  " uistekend "

 • B. Janzen uit Amsterdam - 1 April 2015

  " Ik ben keurig behandelt en snel verstuurd en hoefde niet eerst voor uit te betalen ,wat ik al zeer sijmpatiek vind .Ik kon bij ons in de buurt het middel niet vinden . Dus dat was een hele verrassing ook onze apotheek kon het niet leveren .Het is een heel fijn middel en ben er erg blij mee .Toen het in huis was kwam onze schoon dochter en vertelde dat ze blaartjes in haar mond . En heb ik haar meteen zo'n flesje mee gegeven, of dat het zo moest zijn .Dus we zijn erg blij met het middeltje. "

 • Josie uit Haaksbergen - 3 Maart 2015

  " Ik liep al weken met een koortslip die maar niet over wilde gaan. Overal naar Mirre tinctuur met Lepelblad gevraagd, maar nergens in de verre omtrek meer te verkrijgen. Gelukkig wel bij Bik en Bik. Was heel blij met de snelle levering - pakweg 48 uur na de bestelling werd het bezorgd - en na een paar keer aanstippen met MT met L was de koortslip genezen. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant. "

 • Hans Nieuwenhuizen uit Assen - Februari 2015

  " Met de producten was ik al bekend, met Bik&Bik nog niet. Ik kwam hier vanwege de lepelblad in de tinctuur. Volgens mij is dit product in deze samenstelling in Nederland nergens meer te koop. Geen mens kijk uit naar het moment dat het moet worden gebruikt, maar ik heb er veel vertrouwen in. De betaling verliep correct. De bezorging was zeker voor mijn omgeving zeer verrassend. Uitstekend verzorgd. Bij een volgende gelegenheid kan B&B zeker op mij rekenen. "

 • Charles Langeveld uit den haag - 1 November 2013

  " bestelde bij u een flesje Mirre en Lepelbld tinctuur voor een belachelijke prijs van rond de € 15. Werd geleverd in een doos waarin een heel brood in had gekund. ontdekte later een drogist bij mij in de buurt die een flesje met meer inhoud voor € 3.45 verkocht! "

  Reactie van Bik & Bik: Een kleine reactie is hier wel op zijn plaats al doen wij dat in principe niet. Een ervaring is een ervaring en daar willen wij niet tussen komen maar in deze is wel een kleine uitleg waardig. Het alternatief waarin hier gesproken wordt is alleen Mirre tinctuur en bevat geen lepelblad. Daarnaast is de inhoud 25 ml en de Mirre en Lepelblad van Bik-Bik heeft 30 ml en wordt door Bik-Bik nog op de klassieke wijze gemaakt. Mirretinctuur op Lepelblad is een wezenlijk ander product dan alleen Mirre.

 • e westra uit Almelo - 1 Augustus 2013

  " Wij zijn zeer tevreden , het product werkt zeer goed , Bedankt. "

 • Dick Verel uit Eelde - 2 April 2013

  " De bestelling is snel en ter zake geleverd. Voor iets ingewikkelder artikelen is Bik & Bik een uitkomst. Handig als je het vaker nodig hebt, dan kun je sparen op de verzendkosten. "

 • Carla uit Berkelland - 1 April 2013

  " Mirre en Lepelblad is een wondermiddel, een paar druppels in een glas met water en spoelen helpt heel goed bij aften of ontstekingen in de mond. "

 • Carla uit Berkelland - Augustus 2012

  " Ik heb al vaker bij Bik en Bik gekocht. Niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn schoonmoeder. Mirre tinctuur met Lepelblad is lang niet overal te koop! Wij zijn blij met het geleverde, maar het zou nog iets sneller mogen. De niet zo snelle levertijd kan natuurlijk ook door de vakantietijd komen. "

 • L Reinoud uit Duivendrecht - Augustus 2012

  " service en producten uitstekend! "

 • René Holdert uit Hulshorst - 3 Juni 2012

  " Mirre en lepelblad. Een ouderwets maar prima mondspoelmiddel bij aften e.d. Bijna nergens meer te krijgen. Maar wel bij Bik en Bik! Snelle levering, prima service! René Holdert "

 • uitproberen - April 2012

  " Dag, Handig even uitzoeken vanuit huis wat nodig is, bij ons in de omgeving is het geleverde niet verkrijg baar. Alleen mis ik de houdbaarheids data. "

 • Henk de Kruijff uit Arnhem - November 2011

  " Supersnelle en korrekte afhandeling: 31 oktober besteld; volgende dag in huis ! Vraag bij de superol: wat is een mespunt? (Aardappelmesje, steakmes, slagersmes) "

Wist u dat?

Wat is een aft eigenlijk??

Aften zijn kleine pijnlijke zweertjes in de mondholte, meestal met een grijswit oppervlak, en een rode rand eromheen. Ze kunnen op vrijwel alle gebieden in de mondholte voorkomen, zoals de binnenk…

Lees meer →

Roken en meeroken?

Sigarettenrook bevat meer dan 4000 verschillende chemicaliën, waarvan nicotine de belangrijkste is. Nicotine is een natuurlijke, kleurloze vloeistof, afkomstig van de tabaksplant. Nicotine wo…

Lees meer →

Ragers, waar en hoe?

Waar er voldoende ruimte tussen de tanden en kiezen is voor het gebruik van ragers, genieten deze de voorkeur boven tandenstokers. Ragers halen namelijk meer tandplaque weg dan tandenstokers. Rager…

Lees meer →

Laatst bekeken

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

  Contact

  Wilt u contact met ons opnemen?

  Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

   

  Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2020 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware