Veilig betalen met...

Griep of verkouden?

Paracetamol met vitamine C geeft verlichting bij verkoudheid en of griep.

 

Griep en verkoudheid, snel voorbij bij Bik-Bik online

Controleert u ook of dit geneesmiddel wel verkocht mag worden door de juiste aanbieder? 


Check hier of de online aanbieder wel geregistreerd is!

 

Wie kent Old Spice niet?

Old Spice deodorants
Nu verkrijgbaar de deodorants van Old Spice in de geuren:
Original, White Water en Captain!

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee?

 Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee? lepel met olieHennepolie is een olie die wordt gewonnen uit de hennepplant. Alle planten in de cannabis familie kunnen deze olie produceren, maar meesta…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

Muizenlokdoos 1 stuks Roxasect

Productcode: 958688

Roxasect muizenlokdoos
Rodenticide: lokmiddel.
Klaar voor gebruik. 
Alleen voor niet-professioneel gebruik.

Toelatingsnummer NL-0018191-0000

Roxasect muizenlokdoos is een lokaas pasta klaar voor gebruik in sachets van 15 gram en een vooraf gedoseerde lokaasdoos ter bestrijding van huismuizen (mus musculus) in alle ontwikkelingstadia (juvenielen/adulten). Het bevat een zeer krachtige werkzame stof van de 2e generatie, Brodifacoum, enkele feed.
Dankzij zijn werkingsmechanisem sterven knaagdieren enkele dagen na opnamen, zonder achterdocht tegen het lokaas bij andere van de kolonie te wekken.

Roxasect muizenlokdoos
Rodenticide: lokmiddel.
Klaar voor gebruik. 
Alleen voor niet-professioneel gebruik.

Roxasect muizenlokdoos is een lokaas pasta klaar voor gebruik in sachets van 15 gram en een vooraf gedoseerde lokaasdoos ter bestrijding van huismuizen (mus musculus) in alle ontwikkelingstadia (juvenielen/adulten). Het bevat een zeer krachtige werkzame stof van de 2e generatie, Brodifacoum, enkele feed.
Dankzij zijn werkingsmechanisem sterven knaagdieren enkele dagen na opnamen, zonder achterdocht tegen het lokaas bij andere van de kolonie te wekken.

Claims
Rosacect Muizenlokdoos rodenticide beschikt over de volgende innovatieve en gepatenteerde eigenschappen

- FLUO-NP® technologie: dankzij een fluorescerende pigment technologie kan het lokaas gemakkelijk worden geïdentificeerd, zelfs onder slechte lichtomstandigheden, indien het wordt beschenen met een UV lamp. Als het lokaas is gegeten maakt de fluorescerende formulering de faeces van de knaagdieren onder UV licht duidelijk zichtbaar en biedt het de mogelijkheid om de knaagdierenactiviteit te monitoren.
- PASTa PLUs (European patent no. 1 279 334 B1): Een gepatenteerde formulering die een uitgebalanceerde mix van voedselcomponenten uit de voedingsindustrie combineer, zoals melkpoeder, suiker en vetten, verrijkt met granen, zeer smakelijk voor muizen.

Dankzij zijn smakelijkheid is het lokaas uiterst veelzijdig toepasbaar en wordt het gebruik aanbevolen op plaatsen waar een sterkeconcurrentie is met andere voedingsmiddelen.

Roxasect Muizenlokdoos bevat een aversie opwekkende stof (Denatonium Benzoaat) om consumptie door de mens te voorkomen.

Wettelijk gebruiksvoorschrift
Lees en volg de productinformatie evensla de informatie die bij het product wordt geleverd of wordt meegegeven in het verkooppunt alvorens het product te gebruiken. Vorafgaand aan het gebruik van rodenticiden dienen niet-chemische bestrijdingmethoden (bijvoorbeeld vallen) te worden overwogen. Verwijder voedsel dan bereikbaar is voor knaagdieren (bijvoorbeeld gemorst graan of afval). Maak afgezien daarvan het geinfesteerde gebied niet vlak voor de behandeling schoon, aangezien dit de knaagdierpopulatie alleen maar verstoort en de acceptatie van lokaas lastiger maakt. Lokaasdozen dienen te worden geplaatst in de onmiddellijke nabijheid van waar knaagdieractiviteit is waargenomen (bijv. looproutes, nesten, voerplaatsen, holen etz). Waar mogelijk moeten de lokaasdozen aan de grond of andere structuren moeten worden vastgemaakt. De zakjes met het lokaas niet openen. 

In geval van navulling van de lokaasdoos
Open de lokaasdoos met de meegeleverde sleutel. Plaats het product conform de aangewezen dosering in de lokaasdoos en hersluit de lokaasdoos. Bewaar de sleutel voor de volgende navulling.

Bewaar en vul de lokaasdoos en de navullingen buiten het bereik van kinderen en bewaar het op een plaats die niet toegankelijk is voor kinderen, huisdieren of landbouwdieren en vogels.

Dosering/Gebruik
Categorie gebruikers: niet-professioneel
Toepassingsmethode: kant en klaar lokaas moet worden uitgelegd in manipulatiebestendige lokaasdozen

Veiligheidsaanbevelingen
Dit product bevat een antistollingsmiddel. Bij inslikken kunnen (mogelijk met enige vertraging) symptomen optreden zoals een bloedneus en bloedend tandvlees. In ernstige gevallen kunnen bloeduitstortingen optreden en kan bloed aanwezig zijn in de ontlasting of urine. 
Tegengif: Vitamine K1 uitsluitend toe te dienen door medisch/veterinair personeel.

In geval van: 
- blootstelling via de huid met water wassen en vervolgens met water en zeep.
- blootstelling van de ogen: ogen spoelen met oogspoelvoeistof of water, oogleden tenminste 10 minuten open houden
- blootstelling via de mond de mond zorgvuldig met water spoelen. Nooit iets aan een bewusteloos persoon toedienen via de mond.
Geen braken opwekken. Na inslikken onmiddellijk medisch advies inwinnen en verpakking of etiket van het product tonen. Neem in geval van inslikken door een huisdier contact op met een dierenarts.
Lokaaskisten moeten worden voorzien van de volgende informatie: NIET VERPLAATSEN OF OPENEN, BEVAT EEN RODENTICIDE - ROXASECT MUIZENLOKDOOS - TOELATINGSNUMMER NL-0018191-0000, Actieve stof brodifacoum en "Na mogelijke blootstelling een arts raadplegen die contact kan opnemen met het vergiftigingeninformatiecentrum
Gevaarlijk voor dieren in het wild:

Instructies voor de veilige verwijdering van het product en zijn verpakking:
Bij elke controle en wanneer de opname van lokaas is gestopt, de resten van het lokaas verzamelen en in plastic verpakt aanbieden bij het Klein Gevaarlijk Afval depot. Dit om het risico op inname en vergiftiging bij kinderen, huisdieren en andere dieren te beperken.
Gebruik van handschoenen wordt aanbevolen.

Voorwaarden voor opslag en de houdbaarheid van het product onder normale omstandigheden:
Op een droge, koele en goed geventileerde plaats bewaren. De verpakking afgesloten en niet in direct zonlicht bewaren. 
Op een plaats bewaren die niet toegankelijk is voor kinderen, vogels, huis- en landbouwdieren.

Vanwege de vertraagde werking kan het na inname van het lokaas 4 tot 10 dagen duren tot bloedverdunnende rodenticiden effectief zijn. Knaagdieren kunnen ziekten bij zich dragen. Raak dode knaagdieren niet aan met blote handen, drag handschoenen of gebruik hulpmiddelen zoals een tang bij het verwijderen. Dit product bevat een bitterstof en een kleurstof.

Sluiten ↑

Lees meer ↓

Wist u dat?

Aqua Clear Skin

De verzorgingslijn bij uitstek voor de onreine, vette of gemengde huid. Een onreine huid glanst vaak, is olieachtig, vet en vertoont grove porien. Het huidbeeld vertoont mee-eters, puistjes en al…

Lees meer →

Oscillococcinum bewezen werking?

Oscillococcinum bewezen werking? Niet volgens de vereniging van kwakzalverii maar helemaal zeker zijn ze ook niet!! Artikel: Oscillococcinum, de krankzinnig verdunde geest van verrotte eendenleve…

Lees meer →

Huid maakt in de zon meteen pigment aan

Uit nieuw onderzoek van Brown University blijkt dat de huid direct 'weet' dat hij blootgesteld wordt aan UV-straling zodra je in de zon komt. Voor de meeste mensen is bruin worden een simpel proces…

Lees meer →

Laatst bekeken

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

  Contact

  Wilt u contact met ons opnemen?

  Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

   

  Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2020 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware