Veilig betalen met...

Griep of verkouden?

Paracetamol met vitamine C geeft verlichting bij verkoudheid en of griep.

 

Griep en verkoudheid, snel voorbij bij Bik-Bik online

Controleert u ook of dit geneesmiddel wel verkocht mag worden door de juiste aanbieder? 


Check hier of de online aanbieder wel geregistreerd is!

 

Wie kent Old Spice niet?

Old Spice deodorants
Nu verkrijgbaar de deodorants van Old Spice in de geuren:
Original, White Water en Captain!

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee?

 Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee? lepel met olieHennepolie is een olie die wordt gewonnen uit de hennepplant. Alle planten in de cannabis familie kunnen deze olie produceren, maar meesta…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

Natrium Carbonaat (soda) 700gr Na2CO3

Productcode:

  Natrium Carbonaat (soda) 700gr 

  Na2CO3

  Soda wordt voor verschillende doeleinden gebruikt:

  1. De glasindustrie is de grootste verbruiker van natriumcarbonaat. In de glasblazerijen wordt het aan gesmolten glas toegevoegd om de eigenschappen (zoals breekbaarheid en helderheid) van het glas te verbeteren. Glasfabrieken voegen natriumcarbonaat aan het mengsel toe om het smeltpunt van het mengsel te verlagen (eutecticum).
  2. De chemische industrie benut natriumcarbonaat voor de productie van onder andere bleekmiddelen, verven, vulstoffen, leerlooierij-chemicaliën, reinigingsmiddelen, lijm- en kleefstoffen en metaalcarbonaten.
  3. In ijzergieterijen wordt natriumcarbonaat gebruikt bij de ontzwaveling van ruwijzer, gietijzer en staal en als flotatie- en vloeimiddel.
  4. In de wasmiddel- en zeepindustrie worden met natriumcarbonaat wasmiddelen en andere reinigingsmiddelen gemaakt en wordt het gebruikt om vetten te verzepen.
  5. In de papier- en celluloseindustrie wordt natriumcarbonaat zowel gebruikt voor ontsluiting, neutralisatie, reinigingen en bleken van papier en het opwerken van oud papier.
  6. Natriumcarbonaat wordt veelal ook bijgeleverd in een strooizakje bij de aankoop van snijbloemen. Na het toevoegen aan het water bij snijbloemen zorgt het voor een vertraging in het bloeiproces van de bloemen, waardoor deze langer in bloei staan.

  Daarnaast wordt natriumcarbonaat, opgelost in warm water, vaak gebruikt om kleine wondjes aan handen of voeten te ontsmetten en ontstekingen te bestrijden. Ook wordt het gebruikt om een te lage pH van zwembadwater te verhogen. Het is in de winkel te vinden als zilversoda, kristalsoda of huishoudsoda. Niet te verwarren met baksoda of zuiveringszout.

  Sluiten ↑

  Lees meer ↓

  Ervaringen

  • Annemie Teunissen uit Ysselsteyn - Februari 2018

   " snelle levering "

  • T. Nichol uit Venlo - 2 September 2017

   " Ik had 10 zakjes Natrium Carbonaat ( Soda ash ) van 700 gram besteld en zou het in de winkel in Leiden gaan ophalen maar dat kon door omstandigheden niet doorgaan. Bik en Bik heeft nog dezelfde dag de bestelling verstuurd .Het verzenden kostte 5,50 wat zeer goedkoop was, gezien ik daarnaast ook nog 7 x 1 kg Natrium Hexametaphosphaat ( waterontharder ) had besteld. De bezorger had een hele kluif aan de bezorging van die zware doos maar alles werd keurig de volgende dag geleverd. Ook de communicatie met de winkel per email verliep vlot. Hartelijk dank voor deze prima service ! "

  Wist u dat?

  Nieuwe Europese wetgeving over gezondheidsclaims

  Nieuwe Europese wetgeving over gezondheidsclaims, in het kort Op 25 mei is een Europese wet gepubliceerd over gezondheidsclaims. Deze wet bepaalt welke beweringen over gezondheidsvoordelen zijn toe…

  Lees meer →

  Je huid en de seizoensovergang van zomer naar winter!

  Uit gewoonte gebruiken we soms jaar in jaar uit dezelfde crème, of het nu zomer of winter is. We grijpen elke keer naar hetzelfde potje of tubetje. De huid heeft echter baat bij afwisseling …

  Lees meer →

  Atashi een nieuwe sensatie voor je huid.

  Atashi is een nieuwe geavanceerde cosmetische lijn geïnspireerd op oosterse gezichtsbehandelingen. Atashi combineert hoogwaardige technologie en oosterse traditie om uw huid de ontspanning te …

  Lees meer →

  Laatst bekeken

   Bik & Bik

   Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

   Contact

   Wilt u contact met ons opnemen?

   Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

    

   Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2020 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware