Veilig betalen met...

Online verkopen van medicijnen

Het bestellen van medicijnen via internet is de laatste jaren flink toegenomen. Veel van de medicijnen die online worden aangeboden zijn nep. Om te voorkomen dat de gezondheid van burgers in gevaar wordt gebracht, is het belangrijk medicijnen bij een legaal online verkooppunt te kopen.

Controleer vóór het bestellen of de website dit logo op zijn website heeft staan én of de website vermeld is in het register.

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Bikosan vervanger van Bocasan

Bocasan van Oral-B is nu al een tijdje uit de handel, wij komen met Bikosan. Dezelfde werking en formule. Bikosan heeft een reinigende werking. Het doodt vele soorten bacteriën die in de mond…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

Natrium Hydrosulfiet Na2S2O4

Productcode: 132

  Het komt voor als de watervrije vorm (wit poeder) of als het dihydraat (gele kristallen). Het heeft een onaangename zwavelgeur. 

  Natriumdithioniet is goed oplosbaar in water. De oplossing is niet erg stabiel: er vindt een langzame ontleding plaats waarbij vrije sulfietionen ontstaan.

  Vanwege de reducerende activiteit wordt natriumdithioniet gebruikt als bleekmiddel bij de bereiding van kleurstoffen,suiker, leder, textiel en papier. Het wordt ook gebruikt in roestverwijderaar voor mineralen.

  Na2S2O4 Bleekpoeder: Bewaren in een  het goed afgesloten jampot (droog), als het hard is geworden werkt het niet meer!
   

  Sluiten ↑

  Lees meer ↓

  € 5,80
  In winkelwagen →

  Ervaringen

  • ria varel uit Bruinisse - 2 Mei 2018

   " Hydrosulfiet besteld voor het wol verven met indigo. Snelle levering en uitstekend verpakt. Zeer tevreden dus!! "

  • Fiona - 1 Mei 2018

   " Snel geleverd. "

  • Mariska - 3 Maart 2018

   " Ik heb twee zakjes hydrosulfiet gekocht. De bestelling is snel geleverd. 1 zakje was beschadigd en het poeder kwam uit de zijkant van het doosje waarin het zakje ( netjes) was verpakt. . Omdat er niet veel gelekt is vond ik het niet nodig om vervanging te vragen. de hydrosulfiet doet het prima. "

  • J.M.S. uit Büllingen - Januari 2017

   " Zeer snelle levering, prima verpakt "

  • W.D. Engelbracht uit Maastricht - 1 Juli 2016

   " Prima snelle levering! Bedankt "

  • frits den Heijer uit Biggekerke - 2 December 2013

   " in orde "

  • jennie kampstra uit den burg - 2 Juni 2012

   " na dagen lang alle winkels in de buurt tevergeefs te hebben afgelopen, vond ik eindelijk de hydrosulfiet die ik nodig had voor een goede prijs en het was ook met één dag al in huis! Dus: enorm assortiment en snelle service. "

  • Joyce van der Stad uit Haarlem - 1 Mei 2012

   " Toen drogisterij de Tulp in 2012 uit Haarlem verdween, was ik teleurgesteld. Het was een prima zaak. Ik kocht er oa stinkpoeder, waarmee je je verkleurde was weer stralend wit kreeg. Toen ik onlangs een roze was had ben ik gaan Googelen op stinkpoeder en de Tulp. En daar kreeg ik Bik&Bik, mét stinkpoeder. Ik heb meteen een grote zak gekocht omdat familie en vrienden ook verkleurde wassen hebben. Nu kan ik ze stinkpoeder cadeau doen. Het was heel gemakkelijk om te bestellen en ik had het snel in huis. Leve Bik&Bik en Lang Leve Stinkpoeder. "

  Wist u dat?

  Antibiotica effectiever door toevoegen zilver

  Antibiotica effectiever door toevoegen zilver' Antibiotica is wel tien tot duizend keer effectiever bij infecties door er zilver aan toe te voegen. Zo blijkt uit onderzoek van de Universiteit van B…

  Lees meer →

  NAC een zwavelhoudend aminozuur is.

  NAC, N-Acetyl-L-Cysteïne is een bijzondere stof, een zwavelhoudend aminozuur, die een belangrijke rol heeft bij de ondersteuning van het afweerysteem in het algemeen en tevens op het afweersys…

  Lees meer →

  Maté is de nieuwste wetenschappelijke ontdekking voor de slanke lijn.

  Botanische naam Ilex paraguariensis Gebruikt plantendeel: blad Te gebruiken bij: • vermageringskuren • afslanken • vetverbrander • overtollige kilo’s Maté is ee…

  Lees meer →

  Laatst bekeken

   Bik & Bik

   Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

   Contact

   Wilt u contact met ons opnemen?

   Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

    

   Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2018 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware