Wij zijn druk bezig een volledig vernieuwde webshopGa naar de nieuwe webshop

Bik & Bik drogisterij

                              BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING
                                           HOFLEVERANCIER

Mijn winkelwagenGeen items

Veilig betalen met...

Griep of verkouden?

Paracetamol met vitamine C geeft verlichting bij verkoudheid en of griep.

 

Griep en verkoudheid, snel voorbij bij Bik-Bik online

Controleert u ook of dit geneesmiddel wel verkocht mag worden door de juiste aanbieder? 


Check hier of de online aanbieder wel geregistreerd is!

 

Wie kent Old Spice niet?

Old Spice deodorants
Nu verkrijgbaar de deodorants van Old Spice in de geuren:
Original, White Water en Captain!

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee?

 Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee? lepel met olieHennepolie is een olie die wordt gewonnen uit de hennepplant. Alle planten in de cannabis familie kunnen deze olie produceren, maar meesta…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

Oorreiniger + huls 1st (oorlepel) AWO

Productcode: aw206090

Oorreinigers AWO

Verwijder makkelijk en snel op een veilige manier te veel oorsmeer uit de gehoorgang.
Door de vorm van de ooreiniger wordt het teveel van oorsmeer in het midden van de reiniger opgenomen en worden vastgehouden.

De open lepel vorm voorkomt dat er oorsmeer tegen het trommelvlies wordt geduwd.

Sluiten ↑

Lees meer ↓

€2,50 *** Bestelling gratis verzenden? Vanaf 65 euro geen verzendkosten ***

Ervaringen

 • D Domaso uit Amsterdam - 2 Juli 2016

  " Verpakking was naar behoren. Maar ik had liever eerder een terugkoppeling ontvangen over niet meer leverbare colour protector. Nu kreeg ik een mailtje nadat (alleen) de oorreiniger geleverd was "

 • Suzanne uit Amsterdam - 1 April 2016

  " De producten zijn snel geleverd tegen een goede prijs, ik ben zeer tevreden. "

 • Jaap Dral uit Oostzaan - 1 Februari 2016

  " Vroeger noemde wij het "ouwe Karne", nu Eau des Carmes. Het werkt fantastisch als "De wind vast zit op je borst of maag . 10 druppels op een schepje suiker en het is over. De oorreiniger daar ben ik niet kapot van, misschien moet ik er nog handigheid in krijgen, "

 • Michael Gärtner aus München - Januari 2015

  " Nach langem Suchen, habe ich endlich den vom Arzt verordneten und bei der Diagnose "Wildes Fleisch" am Finger meiner Frau, die sich am Selbigen verletzt hatte, durch Empfehlung des Arztes auf ihrer Webseite gefunden, da in Deutschland der sogenannte "Höllenstift", der für die Behandlung notwendig ist, die Produktion leider eingestellt wurde. Deshalb besten Dank dafür und zudem für die reibungslose Abwicklung und Kommunikation mit Ihnen. Was den Ohr Cleaner betrifft, so hatte ich schon einen und bin sehr zufrieden damit. Nogmaals bedankt. "

 • Ineke van den Eijkel-Corte uit Dinteloord - 2 November 2014

  " We runnen een stichting voor bejaarde katten, en bij een paar brak niesziekte uit. Ontsmetten van de omgeving ons zelf en materiaal is noodzakelijk. Gezocht op lysol, maar nergens meer te krijgen, tot ik bij Bik&Bik terecht kwam. Sapoform is een prima vervanger en stinkt minder dan pure lysol, druppelflesjes en dopjes voor een habbekrats. Superol voor onze eigen hygiëne, want niesziekte kan op mensen overslaan. Onze oude houtkachel glanst weer als een zonnetje danzij kachelzwart, we wisten niet dat het nog bestond! Zeer snel bezorgd, en precies dat wat nodig was, Bick&Bick hartelijk bedankt, we hopen dat jullie nog heel lang bestaan!!! "

 • Ad Kimmel uit Kapelle - 1 November 2014

  " prima levering "

 • j bosveld uit dieren - 1 Juli 2014

  " tevreden "

 • drahomir hanus from praha 4 - 1 Juli 2014

  " very good sevice,order came fast,ths.will recomend you and you god a new custumer. "

 • hetty roestenberg uit Walsoorden - 2 Juni 2014

  " Voor mij dikke mik bij Bik&Bik. De deppers zijn gewoon nergens te koop en ik heb er dus maar meteen drie besteld. Jammer van de superol dat ze dat niet meer in een buisje hebben. Ik had ook liever de mondspoeling kant en klaar gehad maar dan doen we er maar wat langer over. De oorreiniger is bij mij niet van toepassing omdat dat het beste werkt als je veel oorsmeer ontwikkelt. Netjes verpakt .Ik zal zeker nog eens een keer bestellen. "

 • Leo Dijksman uit Stavenisse - 1 December 2013

  " Ben weer zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling. Was net op tijd met de Superol om een opkomende verkoudheid/keelpijn de kop in te drukken! "

 • W.F.A. Kaag uit Schoorl - September 2013

  " Geachte directie, Bartex verdient vijf sterren, omdat die eindelijk weer wordt verkocht. Ik gebruikte de scheerzeep zolang het bestond, Tot grote vreugde van mijn echtgenote die alleen van gladde wangen houdt. Toen het uit de markt werd gehaald hoefde ze geen nachtzoen meer. Als alternatief keek ze daarom liever middernacht naar het gelijknamige tv-programma. Overigens moest ik me de laatste jaren behelpen met scheerschuim uit een bus. De producent (ik noem geen namen) moet een slimme zakenman zijn, want volgens heeft hij in de schuim een haargroeimiddel gestopt. Veel succes !! PS: De oorreiniger was zo klein dat ik hem zowat met de verzenddoos had weggegooid. "

  Reactie van Bik & Bik:Leuk!!!

 • J.C. Peters-van der Schaar uit Amstelveen - 2 Augustus 2013

  " via E.Bode van de Telegraaf de tip gekregen ivm. creme pastalasar. Jullie hebben deze geleverd en naar volle tevredenheid. "

andere producten uit de categorie Tegen teveel oorsmeer

Wist u dat?

Een heerlijke mini-massage voor je zelf?

Heb je weinig tijd maar wil je wel vabn dat gespannen gevoel af? Neem een heerlijke mini-masage! Simpel! Een klein beetje lavendel olie in de hand en masseer hiermee de huid langs je haargrens. Bi…

Lees meer →

Aftersun een weldaad voor de huid na het zonnen

Tip: Neem na een dagje zonnen een verkwikkende douche en verzorg daarna je huid met een verzachtende aftersun.

Lees meer →

Kruidnagel olie is niet zo onschuldig

Kruidnagelolie wordt veel gebruikt als geurstof, zowel in fijne parfums en andere cosmetica als in wasmiddelen. Het is belangrijk in anjer geurcomposities. Kruidnagelolie wordt ook als smaakstof ge…

Lees meer →

Laatst bekeken

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

  Contact

  Wilt u contact met ons opnemen?

  Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

   

  Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2020 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware