Veilig betalen met...

Online verkopen van medicijnen

Het bestellen van medicijnen via internet is de laatste jaren flink toegenomen. Veel van de medicijnen die online worden aangeboden zijn nep. Om te voorkomen dat de gezondheid van burgers in gevaar wordt gebracht, is het belangrijk medicijnen bij een legaal online verkooppunt te kopen.

Controleer vóór het bestellen of de website dit logo op zijn website heeft staan én of de website vermeld is in het register.

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Bikosan vervanger van Bocasan

Bocasan van Oral-B is nu al een tijdje uit de handel, wij komen met Bikosan. Dezelfde werking en formule. Bikosan heeft een reinigende werking. Het doodt vele soorten bacteriën die in de mond…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

Roosvice vrucht vitaal

Productcode: 14

  Soms heeft je lichaam wat extra's nodig. Roosvicee vruchtvitaal is een natuurlijke hulp bij verschillende kwaaltjes.

   

  Tijdens de zwangerschap en borstvoeding moet je lichaam extra hard werken. IJzertekort is een veel voorkomend probleem tijdens deze periode. Aan Roosvicee Ferro is ferrogluconaat toegevoegd, een ijzer dat snel in het bloed wordt opgenomen zodat op een gemakkelijke manier je extra ijzer binnenkrijgt. IJzertekort is tevens een veelvoorkomend ongemak bij sporters, Roosvicee Ferro is ook voor hen een natuurlijke hulp om het ijzerniveau in het lichaam weer op peil te krijgen.

   

  Roosvicee Stop en Laxo hebben een werking op de darmen. Pruimen hebben van nature een laxerende werking. Roosvicee Laxo bevat 25% vruchtensapconcentraat van pruimen en wordt daarom gebruikt bij verstopping van de darmen. Bosbessen hebben de tegenovergestelde werking als pruimen, zij hebben van nature een stoppende werking. Roosvicee Stop wordt daarom gebruikt bij spijsverteringstoornissen en diarree.

   

   

  FERRO
  IJzer is voor iedereen een belangrijk mineraal, maar met name tijdens de zwangerschap, tijdens de borstvoeding en voor sporters. Aan Roosvicee Ferro is ferrogluconaat toegevoegd, een ijzer dat snel in het bloed wordt opgenomen zodat je op een gemakkelijke manier je extra ijzer binnen krijgt. Ferro bevat vitamine C, wat belangrijk is voor een goede ijzeropname. Ferro helpt je weer helemaal fit te worden.

   

  LAXO
  Pruimen zijn bijzonder, want ze hebben van nature een laxerende werking. Daarom wordt Roosvicee Laxo gebruikt bij verstopping van de darmen. Roosvicee Laxo helpt je op natuurlijke wijze weer helemaal fit te worden. Roosvicee Laxo is gemaakt van de beste kwaliteit fruit en onze vertrouwde rozenbottels. Tevens is het een bron van vitamine C.

   

  CRANBERRY
  Cranberry's zijn bijzonder, want ze hebben van nature waardevolle eigenschappen. De cranberry's die gebruikt zijn in deze siroop hebben een volle, friszure smaak. Bovendien is cranberry van nature een bron van vitaminen C. Roosvicee Cranberry is gemaakt van de beste kwaliteit fruit en onze vertrouwde rozenbottel. Tevens bevat dit product geen kunstmatige zoet-, kleur-, geur- en smaakstoffen.

   

  DIEET
  Roosvicee Dieetvruchtenmix lijkt wat fruitsoorten betreft veel op Roosvicee Original Vruchtenmix. Echter, aan Roosvicee Dieetvruchtenmix zijn de zoetstoffen sorbitol en sacharine toegevoegd, waardoor deze siroop minder calorieën bevat dan andere siropen. Hierdoor past deze siroop prima in een caloriearm dieet.

   

  Sluiten ↑

  Lees meer ↓

  € 4,21
  In winkelwagen →

  Ervaringen

  • A. R uit Geldrop - Januari 2013

   " Aangezien ik nergens meer roosvice stop kon kopen, ( was volgens winkeliers niet meer te leveren) was ik zeer verrast dat Bik & Bik deze wel nog kon leveren, de aflevering op een ander adres was geen probleem en is goed verlopen. Bij deze nog bedankt voor de snelle afhandeling. "

  Wist u dat?

  Automobilisten minder scherp door hooikoorts

  Hooikoorts heeft een nadelige invloed op de rijvaardigheid. Het effect is te vergelijken met dat van een alcoholpromillage van 0,5 in het bloed. Dat is ongeveer twee à drie glazen alcohol. …

  Lees meer →

  Homocysteïne

  Homocysteïne is een aminozuur. Dit aminozuur wordt in ons lichaam omgezet in stoffen die noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van ons lichaam. Bijvoorbeeld voor de opbouw van erfelijk …

  Lees meer →

  Vitamine B-6

      Vitamine B-6 In een artikel over voedingssupplementen laat de Consumentenbond zich, naar opvatting van de…

  Lees meer →

  Laatst bekeken

   Bik & Bik

   Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

   Contact

   Wilt u contact met ons opnemen?

   Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

    

   Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2019 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware