Veilig betalen met...

Griep of verkouden?

Paracetamol met vitamine C geeft verlichting bij verkoudheid en of griep.

 

Griep en verkoudheid, snel voorbij bij Bik-Bik online

Controleert u ook of dit geneesmiddel wel verkocht mag worden door de juiste aanbieder? 


Check hier of de online aanbieder wel geregistreerd is!

 

Wie kent Old Spice niet?

Old Spice deodorants
Nu verkrijgbaar de deodorants van Old Spice in de geuren:
Original, White Water en Captain!

 

 

Bio-Kult maakt het verschil

 Bio-Kult is ontwikkeld door neuroloog en voedingsdeskundige Dr. Natasha - Campbell McBride voor kinderen en volwassenen met een gevoelige spijsvertering en is uitgegroeid tot het meest aanbev…

Lees meer →

Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee?

 Wat Is Hennepolie En Wat Kun Je Ermee? lepel met olieHennepolie is een olie die wordt gewonnen uit de hennepplant. Alle planten in de cannabis familie kunnen deze olie produceren, maar meesta…

Lees meer →

Nieuwsbrief

Blijf nu op de hoogte van het laatste nieuws en producten met de nieuwsbrief van Bik & Bik Online.

Zovirax Koortslip Créme 2gr tube

Productcode: ZO060303

Zovirax Koortslip Créme 2gr tube

Tube / Pomp

Begin snel met de behandeling Hoe sneller je de behandeling van een koortslip begint, hoe beter. In feite, het beste moment om met de behandeling te beginnen is als je de tinteling voelt.

Dus voordat je daadwerkelijk iets ziet. Een koortslip wordt veroorzaakt door een virus en voor een effectieve behandeling van een koortslip is het belangrijk dat je een antivirale koortslipcrème gebruikt. Aciclovir is de meest gebruikte virusremmende werkzame stof in Nederland voor de behandeling van een koortslip. Deze stof zit ook in Zovirax.

Maar ook als je niet direct met de behandeling begint, heeft het zin om een antiviraal middel als Zovirax te gebruiken. Zovirax gaat verdere vermenigvuldiging van het virus tegen, verkort de periode van pijn en versnelt de genezing.

Zorg voor voldoende nachtrust
Dit kan nooit kwaad en geeft je lichaam de mogelijkheid om tegen het virus te vechten.

Hygiëne Een goede persoonlijke hygiëne is zeer belangrijk als je een koortslip hebt, niet alleen voor je eigen bestwil maar ook voor de mensen met wie je in contact komt.

Voor jezelf is hygiëne belangrijk omdat je niet wilt dat het virus ook in je oog of op bijvoorbeeld je geslachtsorganen terecht komt. En voor anderen omdat zij het virus niet willen oplopen.

Simpele voorzorgmaatregelen zijn:

* Was je gezicht twee keer per dag voorzichtig met milde zeep
* Deel geen handdoeken, glazen, borden met anderen.
* Wees erg voorzichtig met het wassen van je gezicht en bij het opdoen van make-up; het virus kan zich erg gemakkelijk verspreiden van je lippen naar je ogen.
* Zorg bij het in- en uitdoen van contactlenzen dat je je handen goed wast. Als je denkt dat je je ogen toch geïnfecteerd hebt, ga dan zo snel mogelijk naar je huisarts.

Werking: snellere genezing Een koortslip is een virus infectie. Daarom is het belangrijk dat je voor de behandeling een middel tegen virussen (antivirale middelen) gebruikt, zoals Zovirax Koortslip crème. Dit bevat de werkzame stof Aciclovir die het virus bestrijdt en hierdoor de kans op besmetting vermindert.

Zodra je tintelingen, jeuk of branderigheid voelt, is het verstandig direct te gaan smeren met Zovirax Koortslip crème. Zo kun je de uitbraak bestrijden en de koortslip geneest sneller dan wanneer je niet zo behandelen.

Zelfs als de koortslip is doorgezet, zoals bij rode vlekken of blaasjes, versnelt Zovirax Koortslip crème het genezingsproces.
Verkrijgbaar in tube en pomp Zovirax Koortslip is niet alleen verkrijgbaar in een tube, maar als enige koortslipcrème ook in een handige pomp. In beide verpakkingen zit 2 gram: voldoende voor de behandeling van één koortslipuitbraak. Dus voor 5 dagen lang, 5 keer per dag smeren.

Zovirax verkrijgbaar in tube en pompDe pomp garandeert:
• Direct de juiste dosering
• Hygiënisch verpakt
• Stevige verpakking; handig om mee te nemen

Bij een koortslip is hygiëne erg belangrijk. Niet alleen naar anderen, maar ook om besmetting van je andere lichaamsdelen, zoals de ogen, te voorkomen.
Zorg daarom dat je altijd een koortslip product bij je hebt. Zodra de eerste signalen van een koortslip zich aandienen, kun je direct beginnen met de behandeling.

Wat moet je niet doen met een koortslip? Het verspreiden – groot besmettingsgevaar
Als je een koortslip hebt, voorkom dan dat je anderen kust en knuffelt. Met name voor baby’s en jonge kinderen kan dit vervelende en meer ernstige gevolgen hebben. Wees er bewust van dat je anderen gemakkelijk kunt besmetten, ook als de koortslip nog niet te zien is.

Ben je verder bewust van persoonlijk contact als je je bij mensen bevindt die kwetsbaar zijn voor infecties, bijvoorbeeld mensen die een transplantatie onder gaan hebben, mensen onder behandeling voor kanker of mensen met aids. Het herpes virus is normaal gesproken geen schadelijk virus, maar het kan wel serieuze problemen veroorzaken bij mensen waar het immuunsysteem (nog) niet goed werkt.

Orale sex
Heb geen orale sex totdat de koortslip volledig genezen is. Je loopt namelijk het risico om iemand genitale herpes te bezorgen.

Sluiten ↑

Lees meer ↓

Ervaringen

 • Paul Vercruyssen from Tenterden - 1 Mei 2019

  " This is a service review not a product review. "

Wist u dat?

Vitamine K2 is belangrijker voor onze gezondheid dan we voorheen dachten.

Vitamine K2 in druppelvorm is ideaal omdat het de mogelijkheid biedt om verschillende doseringen te kunnen adviseren. Daarnaast is dit product ook geschikt voor kinderen en mensen die moeite hebben…

Lees meer →

Maca brengt je lichaam weer in balans

Maca is een voedzaam en energierijk knolgewas uit Peru dat bekend staat als adaptogeen, wat betekent dat het een regulerend effect heeft op het lichaam en onder andere de hormoonspiegel, de bloedsu…

Lees meer →

Met OLFACTOTHERAPIE kunt u veel voorkomende zelfzorg indicaties effectief te lijf gaan.

Ieder mens heeft meer dan 400 sensoren waarmee hij of zij geuren waarneemt. In vaktermen noemen we dit olfactorische receptoren. De Olfae olfactotherapie is gebaseerd op een geavanceerde diffusie …

Lees meer →

Laatst bekeken

  Bik & Bik

  Bik & Bik Online is ontstaan uit een unieke samenwerking van P.J. Bik van Drogisterij Bik uit Leiden en G.J. Bik van Drogisterij de Tulp uit Haarlem. In 2012 is de winkel in Haarlem opgeheven en werkt Bik & Bik uitsluitend vanuit Leiden.

  Contact

  Wilt u contact met ons opnemen?

  Dat kan via onze contactpagina, daar vindt u alle gegevens welke u nodig heeft om met ons contact op te nemen.

   

  Bik & Bik drogisterij | © Copyright 2009 - 2020 | Alle Rechten Voorbehouden | Algemenevoorwaarden | Privacy | Cookies DesignWebwinkelsoftware